Гeмиџиска бр. 1
Железара - Скопје
02 263 3633
070404131
info@spawn.net.mk
dean@spawn.net.mk

Пронајдете го вашиот омилен домен


.com 14.5 Eur  .net 14.4 Eur  .mk 16.5 Eur

Хостинг пакет по ваш изборBasic

 • 1 Домеин
 • 50 Email Addresses
 • 2 GB Storage
 • Трансфер 300 GB
 • WebPanel

149 Мкд/Месец

200 Мкд


Ultimate

 • 20 Домеини
 • Неограничен број адреси
 • 250 GB
 • Трансфер 1 TB
 • WebPanel

700 Мкд/Месец


Standard Linux

 • Процесори 1
 • Веб панел
 • 30 GB простор
 • 1 ip адреса
 • root пристап
 • 2 GB рам

1180 Мкд/МесецSuper Windows

 • 8 CPU Cores
 • 16 GB рам
 • 500 GB простор
 • 10 TB трансфер
 • Веб панел

5500 Мкд/Месец

5950 Мкд

Confort

 • 1 Домеин
 • 50 Е-пошта
 • 15 GB простор
 • 300 GB трансфер

250 Мкд/Месец

300 Мкд


Professionals

 • Неограничено домеини
 • Неограничено е-пошти
 • 1 TB простор
 • 3 TB трансфер

999 Мкд/Mesec

1200 Мкд

Standard

 • Процесори 4
 • 8 GB рам
 • 500 GB простор
 • 5 TB трансфер
 • IP адреси 4

/МесецDeluxe

 • 16 процесори
 • 32 GB рам
 • 2 TB простор
 • 20 TB трансфер
 • 4 ip трансфер

/Месец


Имате прашања?Грижа на корисници

Професионални систем администратори се достапни 24/7 на корисниците за било какви проблеми со нашите сервиси.

Дознај повеќе


24 / 7 онлајн поддршка

Нашата служба е достапна и преку онлајн чет апликација со цел подобро разбирање и побрз одговор!

Дознај повеќеВеб решение во неколку чекори, ПОБАРАЈ ПОНУДА!

ИЗБЕРЕТЕ ДОМЕИН

Најпрвин изберете домеин за вашата компанија, пример mycompany.com!

ХОСТИНГ РЕШЕНИЕ

За секој избран паќет на веб решение добивате бесплатен хостинг во период од една година!

МЕНАЏМЕНТ СИСТЕМ

Можност за избор на моќни контент менаџмент системи (Php или ASP.NET)!

УСПЕШЕН БИЗНИС!

Одкако ќе поминат сите тестирања вашата апликација е подгтвена за продукција!